Fakta om meg

Jeg er halvt nordlening!
Yes. Min mor er fra Fauske som er ca en time unna Bodø. Jeg er så og si da oppvokst med å kjøre 11 timer hver ferie for å besøke besteforeldre og slekt oppi nord. Kan jo ikke alltids klage. 

Jeg har alltid hatt kort hår.
Det lengeste jeg har hatt har vært til skuldrene. Engang hadde jeg parykk på ballet i niende men det ble aldri brukt igjen. Det ligger nå i skapet mitt å samler på støv. 

Jeg er V E L D I G awkward.
Okei, så ja, jeg er awkward og jeg havner i slike situasjoner hvor det synes. Jeg kan ha en fin samtale med en person og det kan i løpet av dette korte bekjentskapet komme ut noe teit eller tilfeldig. Det er bare en forferdelig situasjon å være i og jeg hater at jeg er sånn. Men andre vil vel kalle det sjarmerende.

Jeg har kjæreste.  
Biig news. Neida. Jeg føler vel for at dette kan være en av de fakta-greiene om meg siden han blir vel ganske mye nevnt nå fortiden. Vi har vært sammen siden 26. Oktober 2012 og for 4-5 mnd siden ble vi forlovet. Men det er ikke slik at vi skal gifte oss til vinteren og få to søte småbarn og flytte ut som 18-åringer og leve livet. Nei, vi bare valgte det slik fordi begge ville og følte det var det rette, så vi er lykkelige. Vi har heller ikke satt noe dato men vi skal vente 2-3 år. Må bli ferdig med utdanning først - så kan vi begynne å tenke og planlegge og diskutere!

Jeg er lat.
Latere person enn meg skal du lete lenge etter. Jeg elsker å ligge i sengen og vis jeg kunne ville jeg blitt der helt til neste dag. Det folk tenker med en seng er at den skal være en komfy møbel å ligge å sove på, det jeg ser er et komfy møbel du kan spise i, se tv i, spille dataspill på, høre på musikk, kose med kjæresten sin på, ha samtaler på. Faktisk leve livet ditt på.

Jeg er født 4 mnd for tidlig.
Endelig tenker du, noe utenom det vanlige. Jepp, jeg er født for tidlig. Det, det vil si er at jeg har litt konsentrasjonsvansker, mattematikk hater jeg og jeg kan ha litt vanskeligheter med det meste. Det meste må bli forklart. Ikke alt da. Er ganske smart haha. Jeg veide sinnsykt lite og var ganske liten, og ingen andre har slått meg hittil som jeg vet om. I å veie og være så liten som jeg da var. 

Jeg elsker tatoveringer.
Yessssssss. Jeg elsker dem! Helt siden jeg var 13-14 år har jeg drømt om den dagen å bli 18 år og ta min første tattis. Og om noen uker blir jeg det!  Hei! Jeg heter Julie, er 17 år gammel og kommer fra Trondheim. På denne siden kommer jeg til å dele så og si min hverdag med dere lesere. Samt alt og ingenting. Håper du liker bloggen!

julieblogg95@gmail.com

arkiv

  • Juli 2013

  • kategorier

  • Blogg
  • Konkurranser
  • Meg

  • lenker

  • blogg.no

  • designet er laget av:

  • caroline maria bloglovin


  • hits