Kjedelig fredag?

Da klokken ble 11:10 våknet jeg av vekkeklokka og siden jeg ligger på den sia av senga hvor klokka er, er det min jobb å sku den av. Dessverre havner jeg fort til sengs igjen fordi jeg er trøtt og ved siden av meg ligger det en kjekk gutt (også kalt kjæresten min om dere ikke viste det) som jeg da blir lagt tett inntil. Med det sovner jeg raskt igjen. Våkner opp og er drittrøtt som jeg vanligvis bruker, ser ut det er finvær. La oss bare si at jeg våknet opp i rett tid, sovnet, våknet igjen og var trøtt og ute er det nydelig vær. Jeg har bare vært inne idag og slappet av og tror egentlig det er det jeg blir å gjør resten av kvelden også. Er lite humør til annet. 


Har byttet design og trenger header! Er det noen som vil please lage en enkel header? Jeg kan holde en konkurranse, den fineste headeren skal bli anbefalt på bloggen. Bare kommenter nedenfor at dere vil lage eller bli med eller noe sånt. Send header til julieblogg95@gmail.com og bloggen som jeg trekker ut til å lage header vil bli anbefalt av meg på søndag (samme dag som linkrunden er ferdig).Dagen

Ååh er så mange som skrev at de ville bli med på linkrunden, det er så fint å høre. Syns jo det er morsomt å ha noe sånt for folk også vil de bli med. Jeg vurderer å ha spørsmålsrunde siden, vell, dere vet jo ikke noe om meg egentlig. Kanskje et om meg innlegg også? hvem vet. 

Idag har jeg egentlig ikke gjort så veldig mye vis jeg skal begynne å si det slik. Våknet ved siden av min kjære kjæreste, gikk ut i sola, jobbet med bloggen i et par timer også bare vært ute. Tiden gikk ganske fort idag så ble ikke mye å gjøre annet enn å bare være ute i varmen og sola og sitte på dataen. Livet!


Hva har dere gjort idag/ikveld?

Linkrunde

Jeg skal da har linkrunde på min aller så vakre nye blogg. Jeg skal la denne linkrunden være til lørdag den 27. Alt dere trenger å gjøre er å skrive at dere melder dere på også skal vinneren bli trekket på kvelden. 

Er så hekta haha ikke døm meg.

Tattis

Gleder meg sånn til å komme hjem fra ferie, da skal jeg ta min første tatovering. Er så glad og spent. Og beste av alt det skal faktisk skje. Jeg har lenge vært i tvil men jeg kan ikke ta feil nå! Jeg vet hva jeg skal ta og jeg gleder meg sånn.

Tatoveringen til Elise er så vakker! Den skal jeg ta. Eller i allefall en som ligner. Er usikker på plassering men det finner jeg vell ut. http://livingdoll.no/

Det er sol

Jeg kan ikke tro jeg faktisk sitter inne i sola. Men det er jo så sinnsykt varmt at det skulle bare mangle. Jeg har foressten begynt å tenke litt over hva jeg skal bruke denne bloggen til og hva jeg skal skrive. Jeg trenger en smule inspirasjon og forstår godt de som blir lei fort. Men jeg skal prøve. Jeg skal oppdatere og blogge som en gal. Hehe. Uansett, idag har jeg ikke gjort så mye, bare slappet av. Skal ut i sola igjen nå og vente på at kjæresten skal komme hjem fra trening så vi kan gå å handle inn mat til ikveld. Skal ha muligens litt kjærestetid. Kos!

Uffnei.


Ha en fin dag ^^

Kontakt

Kontakt: julieblogg95@gmail.com

Ny blogg

På en måte. Jeg begynte å tenke at vis jeg skal lage meg nye blogger hvorfor gidde og heller bare slette de tidligere arkivene også bare fortsette? Jeg skal lage et 'om meg' innlegg og 'kontakt'. Hele greia med denne bloggen blir vell å bare blogge iveg, jeg er jo ikke ute etter mange lesere slik at det er hele poenget. 

Hei! Jeg heter Julie, er 17 år gammel og kommer fra Trondheim. På denne siden kommer jeg til å dele så og si min hverdag med dere lesere. Samt alt og ingenting. Håper du liker bloggen!

julieblogg95@gmail.com

arkiv

  • Juli 2013

  • kategorier

  • Blogg
  • Konkurranser

  • lenker

  • blogg.no

  • designet er laget av:

  • caroline maria bloglovin


  • hits